Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci hafta heyecanı başlıyor: Robert Lewandowski Barcelona forması ile Bayern Münih deplasmanında – Rangers-Napoli maçı ertelendi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci hafta heyecanı, bugün (13 Eylül) oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Günün öne çıkan maçında Bayern Münih, Barcelona’yı sahasında konuk edecek. Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak karşılaşma, dijital yayın platformu EXXEN’den naklen yayınlanacak.

Bayern Münih’in konuğu Barcelona

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonunda, ikinci hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Günün öne çıkan maçında Avrupa futbolunun iki devi Bayern Münih ile Barcelona kozlarını paylaşacak. Allianz Arena’da oynanacak ve Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak karşılaşmada, Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Danny Makkelie düdük çalacak. Karşılaşma, dijital yayın platformu EXXEN’den naklen yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda bulunan Bayern Münih ve Barcelona grupta oynadıkları ilk maçlarını kazanarak 3’er puan aldı. Bayern Münih deplasmanda Inter’i 2-0 mağlup ederken, Barcelona evinde ağırladığı Viktoria Plzen’i 5-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Maçın en marakla beklenen konusu ise Robert Lewandowski’nin performansı olacak. Sezon başında Bayern Münih’ten Barcelona’ya transfer olan Polonyalı santrfor, eski takımına karşı ilk kez sahaya çıkacak. Maç öncesi Bayern Münih’te Sar ve Kingsley Coman dışında eksik oyuncu bulunmazken, Barcelona ise tam kadro sahada olacak.

İki ekibin son dört maçında Bayern Münih, Barcelona’ya geçit vermedi ve maçlarının tamamını kazandı. 2019-2020 sezonunda olan 8-2’lik Bayern Münih galibiyeti ise bu galibiyetlerin en görkemlisi olarak dikkatleri çekiyor. Barcelona, Bayern Münih’e karşı en son 2014-2015 sezonunda kazanabildi. 

Rangers-Napoli maçı ertelendi

UEFA, Rangers ile Napoli takımları arasında 13 Eylül Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçının 14 Eylül Çarşamba gününe ertelendiğini duyurdu. UEFA’dan yapılan erteleme nedeniyle ilgili açıklamada, Kraliçe II. Elizabeth’in vefatı nedeniyle ilan edilen ulusal yastan ötürü polis kaynaklarının kısıtlı olması ve planlama sorunlarının yaşandığı ifade edildi. Maçta deplasman taraftarlarına izin verilmeyeceği açıklandı. 

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gecenin programı:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.