Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy trafik kazası geçirdi

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy trafik kazası geçirdi. Zelenskiy’nin sözcüsü Sergii Nikiforov, başkent Kiev’de yaşanan kazada başkanlık aracının hasar gördüğünü fakat Zelenskiy’nin durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin sözcüsü Sergii Nikiforov, Zelenskiy’nin bir trafik kazası geçirdiğini duyurdu. Başkent Kiev’de yaşanan kazada başkanlık aracı hasar gördü. Nikiforov, Facebook hesabından paylaştığı mesajında aracın, özel bir araç ile çarpıştığını söyledi ve Zelenskiy’nin ciddi bir yarası olmadığı bilgisini paylaştı.

“Başkan bir doktor tarafından muayene edildi ve ciddi bir yarası olmadığı görüldü” diyen Nikiforov, söz konusu kazanın güvenlik görevlileri tarafından incelendiğini de belirtti.

Öte yandan başkanlık aracına çarpan aracı kullanan kişinin ise hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

İzyum’u ziyaret etmişti

Ukrayna lideri Zelenskiy, dün (14 Eylül), Ukrayna ordusunun karşı taarruzunda ele geçirilen İzyum kentini ziyaret etmişti. Söz konusu trafik kazası İzyum’dan Kiev’e dönerken yaşandı.

İzyum’da karşı taarruzda görev alan askerler ile bir araya gelen Zelenskiy, askerlere teşekkür etmiş ve bayrak törenine katılmıştı.

Kaynak: BBC

Derleyen: Alp Selim & Senem Görür

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.