Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un 16. sayısı yayında: “Mekân”

Bakmak için değil görmek için” sloganıyla yola çıkan edebiyat dergisi Mikroscope‘un 16. sayısı yayında.

Çevrimiçi olarak her ay internet sitesinden okuyucuyla buluşan Mikroscope, 16. sayısında “Mekân” temasıyla sizlerle buluşuyor.

Bu sayının temasını belirlerken var olan ve yok olan mekânları, bu mekânlarla kurduğumuz ilişkileri ve bize anlattıklarını incelemeyi amaçladık. Hem yazar kadromuzun hem de okurlarımızın katkılarıyla yeni sayımız sonunda yayında.

Bu sayıda, Kübra Çiğdem İnal’ın “En Hüzünlü Eylül: Osman Balcıgil ile Söyleşi”sini ve Zeynep Asutay’ın “‘Senin de Yaran Rosa’: Pelin Uran ile Söyleşi”sini bulacaksınız. Ayrıca Muharrem Gürbüz’ün “Despina Kanlı: Türkiye’deki İlk Kadın Meyhane İşletmecisi” isimli yazısını okuyacaksınız.

Öte yandan her ay düzenli olarak Özlem Akıncı ve Buket Arbatlı tarafından hazırlanan “Dünyanın Boğulmuş En Güzel Adamı” isimli öykü analizini ve Müge İplikçi’nin Zeytin Dalı’nda Ramazan Güngör ile yaptığı “Gökçukuru” adlı programı izlemek için YouTube kanalımıza abone olmayı; Deniz Altunay’ın Kübra Çiğdem İnal ile kitabevleri üzerine yaptığı söyleşiyi dinlemek için de Spotify veya Apple Podcast gibi mecralardan Mikroscopecast’i takip etmeyi unutmayın.

E-Bültene abone olmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Mikroscope‘u Instagram‘dan ve Twitter’dan da takip edebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.