Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Türkiye siyasetinde bugün: Musa Anter davasında zamanaşımı için karar günü, Cumartesi Anneleri’nin davası ertelendi

  • Diyarbakır’da 1992’de öldürülen Kürt yazar ve gazeteci Musa Anter’in davasında zamanaşımı için karar duruşması bugün yapılacak.
  • Gözaltında kaybedilen yakınlarını arayan Cumartesi Anneleri’nin yargılandığı dava Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde görülecek. Cumartesi Anneleri ve hak savunucularının dava öncesi yapmak istedikleri basın açıklamasına izin verilmedi, 14 kişi gözaltına alındı. Bir sonraki duruşma 3 Şubat 2023’e ertelendi.
  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili sözleri nedeniyle yargılandığı davanın duruşması 11 Kasım’a ertelendi.
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ankara’daki temaslarına devam ediyor. Akşener bugün Çankaya’da esnafı ziyaret edecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.