Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mansur Yavaş muhtarlarla buluştu: “Size ifade veriyorum ve ayakta olması gereken kişi benim”

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Sincan’da muhtarlarla buluştu. Yavaş, söz aldıktan sonra ayağa kalkarak konuşmaya başlayan bir vatandaştan oturarak konuşmasını istedi ve “Mahkemede ifade verirken ayağa kalkarsın, şu anda ben size ifade veriyorum ve ayakta olması gereken kişi benim” dedi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, bugün (23 Eylül) Sincanlı muhtarlarla Ankara’da bir araya geldi, istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Seçildikten sonra muhtarlarla görüşüp taleplerini aldığını anlatan Yavaş, “Öncelikle şu sözü vermiştik hepsine, açıktan akan kanalizasyon kalmasın. Bütün hanelerin evinden su akacak, önceliğimiz bunlar dedik ve çalışmalarımızı yaparken de o öncelikten gittik” dedi.

“Ben ayakta ifade veriyorum size”

Toplantıda söz alan bir kişinin ayağa kalkıp, muhtar olmadığını belirterek konuşmaya başlaması üzerine Yavaş, vatandaştan oturarak konuşmasını istedi. Vatandaş ise Yavaş’a “Başkanım siz ayaktasınız bizim oturmamız olmuyor. Siz de yoruldunuz başkanım” dedi. Bunun üzerine Yavaş, “Şimdi şöyle mahkemeye çıktığınız zaman hesap verirken ayakta ifade verilir. Onun için ben ayakta ifade veriyorum size” karşılığını verdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.