Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (23 Eylül 2022): Prof. Dr. Yalçın Karatepe ile faiz kararının yankıları & Cansu Timur ile CHP’nin Seferihisar kampı

Medyascope Gündem, hafta içi her sabah 10.00’da Medyascope’ta. Türkiye ve dünyada siyasetin ve ekonominin gündemini, uzman yorumları ve sahadan bağlantılarla aktarıyoruz. Gelin her sabah YouTube kanalımızda buluşalım, Gündem’i hep birlikte konuşalım.

Merkez Bankası politika faizini yüzde 12’ye indirdi. Faizler nereye kadar iner? “Seçim ekonomisi” mi uygulanıyor? Mir tartışmaları için ekonomistler ne diyor? Prof. Dr. Yalçın Karatepe değerlendirdi.

CHP, İzmir’in Seferihisar ilçesinde kampa girdi. Her sene geleneksel olarak Meclis açılmadan önce yapılan kamp programına CHP’li milletvekilleri ve parti yöneticileri aileleriyle birlikte katılıyor. Öte yandan CHP lideri 9 Ekim’de ABD’ye gitmeye hazırlanıyor. Kampı yerinde takip eden Ankara muhabirimiz Cansu Timur, gözlemlerini Gündem’de aktardı.

İran’da protestolar büyümeye devam ediyor. Erdoğan’ın ABD’de Biden ile görüşememesinin yankıları sürüyor. Saha bağlantıları ve uzman yorumlarıyla bütün gelişmeler Medyascope Gündem’de.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.