Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (27 Eylül 2022): Kılıçdaroğlu muhalefetin adayı olur mu?

Medyascope Gündem, hafta içi her sabah 10.00’da Medyascope’ta. Türkiye ve dünyada siyasetin ve ekonominin gündemini, uzman yorumları ve sahadan bağlantılarla aktarıyoruz. Gelin her sabah YouTube kanalımızda buluşalım, Gündem’i hep birlikte konuşalım.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Konya’daydı. IŞİD’in 2016 yılında yakarak öldürdüğü askerlerden Fethi Şahin’in ailesini evinde ziyaret etti. Fethi Şahin’in babası Mehmet Şahin, Kılıçdaroğlu’nun kendisini ziyaretinin ardından, “Altı sene sonra devlet yetkilisi olarak biri geldi. Altı sene oldu yanma olayı. Ne devletin bir adamı, ne vali geldi. Ne milletvekili, ne kaymakam, ne belediye başkanı. Hiç kimse gelmedi” dedi.

Gündem’de, İbrahim Uslu ile “Kılıçdaroğlu aday olacak mı?” tartışmalarını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.