Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (2 Ekim 2022): Adaylık tartışmalarının gölgesinde Altılı Masa ikinci tur toplantılarına başladı

Editör: Buket Topaktaş 

Altılı Masa’nın ikinci tur toplantıları Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ev sahipliğinde bugün (2 Ekim) başlıyor. Toplantı öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partilerin genel başkanları ile görüştü. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile 26 Eylül’de görüşen Kılıçdaroğlu ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Babacan’ın liderlerle yaptığı görüşmelerde, sürecin yol haritası konusunda çalışmaların hızlanması ve temel politikalar için çalışma gruplarının oluşturulması önerisini götürdüğü öğrenildi.

Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ve Medyascope Ankara muhabiri Cansu Timur, Altılı Masa’nın ikinci turunu ve adaylık tartışmalarını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.