Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (3 Ekim 2022): Ankara’da istek şarkı cinayeti | Onur Şener toprağa verildi

Ankara-Çayyolu’nda bir eğlence mekanında, kamu görevlisi olan üç zanlı çalmasını istedikleri şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener’i öldürdü. Şener Ankara’da toprağa verildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve bağımsız araştırmacılardan oluşan Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) eylül ayı enflasyonunu açıkladı. TÜİK’e göre aylık enflasyon yüzde 3,08, yıllık enflasyon yüzde 83,45 oldu. ENAG ise aylık enflasyonu yüzde 5,30, yıllık enflasyonu yüzde 186,27 olarak açıkladı.

Altılı Masa’nın ikinci turunun ilk toplantısı dün (3 Ekim) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ev sahipliğinde yapıldı ve dokuz başlıkta bir temel politika grubunun oluşturulmasına karar verildi. 

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, müzisyen Aylin Aslım ve Medyascope Ankara muhabiri Cansu Timur ile Onur Şener cinayetini konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.