Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Selim Kuneralp ve Senem Görür ile Kordiplomatik (32): Rusya’nın ilhakı savaşı şiddetlendirir mi? Batı’nın Putin’e yanıtı ne olacak?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’yı ilhakı resmen açıkladı. Rusya’nın tartışmalı ilhak adımı nasıl yorumlanmalı? Putin açıklamasında neler söyledi? Batı’ya resti nasıl yorumlanmalı? Batı Putin’e ne yanıt verecek? Putin’in ilhaktan sonraki planı ne? Nükleer ihtimali masada mı? İlhak savaşı şiddetlendirir mi? Türkiye, ilhakı tanımadığını açıkladı. Şimdi Moskova ile ilişkiler nasıl olacak?

Kordiplomatik’te Senem Görür sordu, Emekli Büyükelçi Selim Kuneralp ve Eski Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.