Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı başlıyor: Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter’in konuğu Barcelona

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı, bugün (4 Ekim) oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Günün öne çıkan maçında Inter, Barcelona’yı sahasında konuk edecek. Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak karşılaşma, dijital yayın platformu EXXEN’den naklen yayınlanacak.

Inter’in konuğu Barcelona

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonunda, üçüncü hafta heyecanı bugün (4 Ekim) oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. Günün öne çıkan maçında Avrupa futbolunun iki devi Inter ile Barcelona kozlarını paylaşacak. Giuseppe Meazza Stadyumu’nda oynanacak ve Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak karşılaşmada, Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic düdük çalacak. Karşılaşma, dijital yayın platformu EXXEN’den naklen yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda yer alan Inter ve Barcelona, Devler Ligi’ndeki gelecekleri için çok önemli bir maça çıkacak. Her iki takımın da grupta 3 puanı bulunuyor. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter, bu sezona çok kötü bir başlangıç yaptı. Milano temsilcisi, sekiz haftası tamamlanan İtalya Serie A’da topladığı 12 puan ile dokuzuncu sırada yer alıyor. Inter, lider Napoli’nin şimdiden sekiz puan gerisine düşmüş durumda. 

Inter’de Brozovic ve Romelu Lukaku, sakatlıkları nedeniyle Barcelona karşısında forma giyemeyecek. 

Inter, Barcelona’yı tarihinde bir kez yenebildi. İşte o maçın özet görüntüleri:

İspanya La Liga’da 2020 Ekim ayından sonra ilk kez ligde liderliği ele geçiren Barcelona, Milano’ya moralli geliyor. Xavier Hernandez’in ekibi, yedi haftası tamamlanan ligde topladığı 19 puanla ilk sıraya yerleşti. 

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde eski günlerine dönmek isteyen Barcelona, Bayern Münih deplasmanında gösterdiği performansla alkış topladı. Ancak İspanya temsilcisi, iyi oyununa rağmen rakibine 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Inter ile tarihinde oynadığı 10 maçta altı kez sahadan galibiyet ile ayrılan Barcelona, Milano’dan üç puanla dönerek son 16 turu iddiasını kuvvetlendirmeyi hedefliyor.  

Barcelona’da Memphis Depay, Frenkie De Jong, Jules Kounde ve Araujo, sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek. 

Barcelona’nın Inter’i 1-0 yendiği karşılaşmanın özet görüntüleri:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gecenin programı:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.