Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta başladı: Hakan Çalhanoğlu, Inter’i Barcelona karşısında galibiyete taşıdı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı, dün (4 Ekim) oynanan karşılaşmalar ile başladı. Günün öne çıkan maçında Inter, Barcelona’yı 45+2. dakikada milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun attığı golle 1-0 mağlup etti.

Hakan Çalhanoğlu, Barcelona maçına damga vurdu

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonunda, üçüncü hafta heyecanı dün (4 Ekim) oynanan karşılaşmalar ile başladı. Günün öne çıkan maçında Avrupa futbolunun iki devi Inter ile Barcelona kozlarını paylaştı. Milano’daki Giuseppe Meazza Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic düdük çaldı. 

Barcelona, dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada etkili olan taraftı. Maç boyunca Inter’i yarı sahasına hapseden İspanya temsilcisi, aradığı gol pozisyonlarını ise üretmekte oldukça zorlandı. Inter’de bu bölüme Federico Dimarco’nun harika performansı damga vurdu. İtalyan milli futbolcu, Dembele’ye adeta göz açtırmadı. İlk yarının son dakikasında ise sahneye Hakan Çalhanoğlu çıktı. Ceza sahası dışında topla buluşan milli futbolcu, nefis bir vuruşa imza atarak kaleci Marc-Andre ter Stegen’i avlamayı başardı. 

Hakan Çalhanoğlu’nun golüyle soyunma odasına moralli giden ev sahibi, ikinci yarıda tamamen savunmaya çekildi. Tüm riskleri alarak rakip kaleye yüklenen Barcelona, maçın son bölümünde çok net bir gol pozisyonu yakaladı. Ancak Dembele’nin şutu direkte patladı. 

Siyah-mavililer, Barcelona’yı 45+2. dakikada milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Inter puanını 6 yaparken, Barcelona 3 puanda kaldı. 

Hakan Çalhanoğlu, Inter-Barcelona maçının oyuncusu seçildi. 

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.