Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bundesliga 101: Dokuzuncu hafta maçları | Xabi Alonso’nun gelmesiyle değişen Bayer Leverkusen – Werder Bremen’in harika taktiği

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga’da 2022/2023 sezonunun dokuzuncu haftası geride kaldı. Medyascope Spor Servisi’nin yeni podcasti “Bundesliga 101″de Öner Tavtay ve Gencer Konur, haftanın maçlarını, Kainz atıldıktan sonra oyundan kopan Köln’ün çöküşünü, Frankfurt karşısında ilk galibiyetini alan Bochum’u, Hoffenheim deplasmanından üç puanla dönen Werder Bremen’i, yeni hocası Xabi Alonso’yla görkemli bir galibiyet alan Bayer Leverkusen’in değişen oyununu ve Stuttgart deplasmanında gösterdiği kötü performansa rağmen kazanan Union Berlin’i konuştu.

Program Detayı:

– Haftanın önemli maçlarının değerlendirilmesi

– Werder Bremen’in saat gibi işleyen taktiği

– Kainz’ın atılmasından sonra dağılan Köln

– Xabi Alonso’nun gelişiyle Leverkusen’in değişen oyun planı

Der Klassiker özel bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.