Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı başladı: Chelsea, Milan deplasmanından istediğini aldı – Juventus, İsrail’de kayboldu

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı, dün (11 Ekim) oynanan karşılaşmalar ile başladı. Günün öne çıkan maçında Chelsea, Milan’ı deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Chelsea, Milan’ı sahadan sildi

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda, dördüncü hafta heyecanı dün (11 Ekim) oynanan karşılaşmalar ile başladı. Günün öne çıkan maçında Avrupa futbolunun iki devi Milan ile Chelsea kozlarını paylaştı. Milano’nun San Siro Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Almanya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert düdük çaldı.

Chelsea, San Siro Stadyumu’nda oynanan mücadelede Milan’a zor anlar yaşattı. Maviler, rakibini Jorginho (penaltı) ve Pierre-Emerick Aubameyang’ın golleriyle 2-0 mağlup etti. Milan’da Tomori, 18. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 

Thomas Tuchel ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine Graham Potter’ı getiren Chelsea, genç teknik direktör yönetimindeki üst üste dördüncü galibiyetini aldı ve Devler Ligi’nde puanını 7’ye yükseltti. Milan ise 4 puanda kaldı.

Gelecek hafta Chelsea Salzburg’a, Milan ise Dinamo Zagreb’e konuk olacak. 

Karşılaşmanın özet görüntüleri

Juventus, İsrail’de kayıp

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Juventus, Maccabi Haifa deplasmanına konuk oldu. 

Maccabi, Sammy Offer Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada sahadan 2-0 galip ayrıldı ve büyük bir sürprize imza attı. İsrail temsilcisi, böylelikle 2002-2003 sezonundan bu yana ilk kez Devler Ligi sahnesinde zaferle tanışmış oldu. 

Juventus ise PSG ve Benfica’nın olduğu grupta 3 puanda kalarak hayal kırıklığı yarattı. Gelecek hafta Maccabi Haifa zorlu PSG deplasmanına konuk olurken, Juventus ise Portekiz’de Benfica karşısına çıkacak.

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.