Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı devam ediyor: Barcelona’nın konuğu Inter

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı, bugün (12 Ekim) oynanacak karşılaşmalar ile devam edecek. Günün öne çıkan maçında Barcelona, Inter’i sahasında konuk edecek. Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak karşılaşma, dijital yayın platformu EXXEN’den naklen yayınlanacak.

Barcelona, Inter’den rövanşı almayı hedefliyor 

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda, dördüncü hafta heyecanı bugün (12 Ekim) oynanacak karşılaşmalar ile devam edecek. Günün öne çıkan maçında Avrupa futbolunun iki devi Barcelona ile Inter kozlarını paylaşacak. Camp Nou Stadyumu’nda oynanacak ve Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak karşılaşmada, Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak düdük çalacak. Karşılaşma, dijital yayın platformu EXXEN’den naklen yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda yer alan Barcelona ve Inter, Devler Ligi’ndeki gelecekleri için çok önemli bir maça çıkacak. İspanya LaLiga’da 2020 Ekim ayından sonra ilk kez ligde liderliği ele geçiren Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam edebilmek için Inter’i mağlup etmek zorunda. Inter ile tarihinde oynadığı 11 maçta altı kez sahadan galibiyet ile ayrılan İspanya temsilcisi, İtalyan takımlarını konuk ettiği son 17 Şampiyonlar Ligi maçının sadece birini kaybetti. Barcelona, Devler Ligi’ndeki son 44 iç saha maçında ise sadece üç kez sahadan boynu bükük ayrılan taraf oldu. 

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter, bu sezona çok kötü bir başlangıç yaptı. Milano temsilcisi, dokuz haftası tamamlanan İtalya Serie A’da topladığı 15 puan ile dokuzuncu sırada yer alıyor. Inter, lider Napoli’nin şimdiden sekiz puan gerisine düşmüş durumda.

Sahasında oynanan ilk maçta Barcelona’yı Hakan Çalhanoğlu’nun golüyle deviren Inter, Nou Camp deplasmanından puanla dönerek Bayern Münih’in arkasında grup ikincisi olmayı hedefliyor.  

Inter’de Brozovic ve Romelu Lukaku, sakatlıkları nedeniyle Barcelona karşısında forma giyemeyecek. 

Inter’in Barcelona’yı 1-0 yendiği karşılaşmanın özet görüntüleri:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gecenin programı:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler