Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Türkiye siyasetinde bugün: Bartın’da maden ocağında patlama

  • Sansür yasası olarak bilinen dezenformasyon yasası Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda AKP ve MHP’li milletvekillerinin oylarıyla kabul edildi. 40 maddelik teklifin en tartışmalı maddesi ise 29. madde. Buna göre “gerçeğe aykırı bilgiyi alenen yayan” kişilere bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası öngörülüyor.
  • AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi’nde Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’yi resmi törenle karşılayacak, baş başa görüşme ve Yüksek Stratejik Komite Oturumu ile anlaşmaların imza töreninin ardından resmi akşam yemeği verecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.