Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Altaş Denizlispor kafilesi, deplasman dönüşü kaza geçirdi

Spor Toto 1. Lig’de dün (14 Ekim) deplasmanda Boluspor’a 3-0 yenilen Altaş Denizlispor dönüş yolunda, Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada bir futbolcunun ayağı kırılırken iki oyuncu hafif yaralandı.

Spor Toto 1.Lig’de deplasmanda Boluspor’a 3-0 kaybeden Altaş Denizlispor kafilesi, dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. İsmail Gürbunar (58) idaresindeki 20 AAG 263 plakalı minibüs Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesine bağlı Gökçek Köyü’nde yolun kaygan olması nedeniyle virajı alamadı. Kontrolden çıkan araç yan yatarak sürüklendi. Aydınlatma direğine çarpan araç bir süre daha sürüklendikten sonra durabildi.

Kazada araçta bulunan 12 kişiye ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Kulüp çalışanları Recep Avcı, Onur Kılınç, Yusuf Mercan, malzemeci Sinan Kodal, kulüp medya görevlisi Mustafa Yıldırım ile futbolcu Oğuzhan Sarı ayakta tedavi edildi. Kaza sırasında araçtan fırlayan futbolcu Samet Emre Gündüz ile Mehmet Eren Sıngın ile kulüp medya sorumlusu Altay Varol hafif şekilde yaralandı. Futbolcu Ahmet Tekin’in ise ayak kemiğinin kırıldığı öğrenildi. Dört yaralı, Denizli’de hastaneye kaldırıldı.

Yaralı futbolculardan Samet Emre Gündüz, kazayı şöyle anlattı: “Kaza sırasında uyuyorduk. Farkında değildik. Uykudan uyandığımızda araç dönmüştü zaten. Arkadaşlarımızı kaldırdık. Diğer arkadaşlarımın durumu hakkında bilgim yok ama iyi olacaklarını biliyorum. Çok ciddi bir durum olmadığı söylendi. Uyuduğumuz için kazayı hatırlayan yok.”.

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, oyuncularının tedavi gördüğü hastaneye gelerek bilgi aldı. Kazanın aracın virajı alamadığı için gerçekleştiğini söyleyen Uz, “Sabah 05:00 civarında haber geldi. Kayıtları da inceledim. Araç virajı alamadığı için kayıyor. Kaza bu şekilde olmuş. Bir çarpışma yok. Camiamıza geçmiş olsun. Takım otobüsü değil ama onu takip eden ikinci aracımız kaza yaptı. Araçta boşluk olduğu için futbolcular o araca geçiyorlar. Haber aldık geldik. Bazı futbolcu arkadaşlarımızda problemler var. Talihsiz bir kaza” diye konuştu.

Hastane başhekimi Mehmet Tekin ise yaralıların durumuna ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Denizlispor’a geçmiş olsun. Hoş bir durum değil. Bizi sevindiren durum can kaybının olmaması. Şu an hastalarımızın hayati tehlikesi yok. Bir futbolcunun birkaç kırığı var, tedavileri yapılıyor. Arkadaşlarımız müdahale ediyor. Tedavi ve takiplerinin devam etmesi gerekiyor. Hastalarımızın tedavilerini yapıp kısa süre içinde sağlıklarına kavuşturacağız. Ahmet Tekin’in kırığı var. İçlerinde en ciddisi o tedavisi yapılıyor. Diğer arkadaşlarımızda ezilme ve sıyrıklar mevcut. En ciddi Ahmet Tekin’in durumu, onun da tedavisi sürüyor. Henüz ameliyata alınmış değil. Gerekirse ameliyat da düşünülecek.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.