Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (17 Ekim 2022): Bartın maden patlaması & Ekonomide son gelişmeler

Medyascope Gündem, hafta içi her sabah 10.00’da Medyascope’ta. Türkiye ve dünyada siyasetin ve ekonominin gündemini, uzman yorumları ve sahadan bağlantılarla aktarıyoruz. Gelin her sabah YouTube kanalımızda buluşalım, Gündem’i hep birlikte konuşalım.

Bartın-Amasra’da yaşanan maden faciasının yankıları sürüyor. Madende 14 Ekim akşamı yaşanan patlamada 41 işçi hayatını kaybetti. Medyascope muhabiri İbrahim Yayan, Bartın’daki son durumu aktardı. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Yüksel, yaşananları Gündem’de yorumladı.

Merkez Bankası perşembe günü politika faizi kararını açıklayacak. Asgari ücret ne kadar olmalı, enflasyon nereye gidiyor? İngiltere’de ekonomi yönetimi neden eleştiriliyor? Türkiye bir doğalgaz üssü olacak mı? Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu, Türkiye ve dünyada ekonomideki son gelişmeleri Gündem’de değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.