Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un 17. sayısı yayında: “Zaman”

Bakmak için değil görmek için” sloganıyla yola çıkan edebiyat dergisi Mikroscope’un 17. sayısı yayında.

Ne tamamen içinde ne de büsbütün dışında olduğumuz zamanı ele aldık bu ay. Her şeyin ışık hızıyla akıp gittiği bu çağda zaman bizi de korkutan yegâne şey. Bu yüzden korkularımızla yüzleşme vaktinin geldiğini düşünerek zamanı farklı açılardan inceledik.

Bu sayıda, Kübra Çiğdem İnal’ın “Haluk Oral ile Matematik ve Edebiyat Üzerine” yaptığı söyleşiyi ve Zeynep Asutay’ın “Ayfer Tunç ve Murat Gülsoy ile Diyaloglar”ını bulacaksınız. Ayrıca Gülümsün Tansev’in “Frida ve Doktor Çehov” öyküsünü okuyacaksınız.

Öte yandan her ay düzenli olarak Özlem Akıncı ve Buket Arbatlı tarafından hazırlanan “Su Kıyısında” isimli öykü analizini ve Müge İplikçi’nin Zeytin Dalı’nda “Aynur Kulak ile Adı Olmayan İkinci Öykü” adlı programını izlemek için YouTube kanalımıza abone olmayı; Deniz Altunay’ın Gözde Uskur ile çizmek üzerine yaptığı söyleşiyi dinlemek için de Spotify veya Apple Podcast gibi mecralardan Mikroscopecast’i takip etmeyi unutmayın.

Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

E-Bültenimize abone olmak için bu adrese tıklayabilirsiniz.

Bize Instagram‘dan, Twitter‘dan, YouTube‘dan ve Spotify‘dan ulaşabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.