Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti Sözcülüğü’ne Kürşad Zorlu getirildi

İYİ Parti Sözcülüğü’ne, bugün (19 Ekim) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı’nda partiye katılan Habertürk gazetesi yazarı Prof. Dr. Kürşad Zorlu getirildi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün yapılan TBMM Grup Toplantısı’dan Zorlu’ya parti rozetini taktı ve Zorlu’yu parti sözcüsü olarak görevlendirdi.

Böylece, İYİ Parti’de 2020 Ekim’inde yapılan Başkanlık Divanı Toplantısı’nda kaldırılan parti sözcülüğü makamına, iki yıl sonra ilk kez biri görevlendirilmiş oldu.

İYİ Parti’de 2019-2020 yıllarında parti sözcülüğü görevini, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu yürütmüştü.

Zorlu, yaptığı konuşmada “Bildiğimiz gibi ülkemiz tarihinin en zorlu günlerini geçirmektedir. Milletimiz hayat pahalılığıyla boğuşurken gelir ve fırsat adaletsizliği kendisini göstermektedir. Yaşadığımız sorun çemberi yarınları kuşatan bir kültür şokuna dönüşmektedir. Dünyadaki gelişmeler ve bölgemizdeki ateş çemberi, çok yönlü ve millet eksenli bir duruşu gerekli kılmaktadır. Bundan böyle temel gayem Türk milletinin bir arada refah ve huzur içinde yaşaması, adaletle yönetilmesi bilimin önderliğine inanç ve insan sevgisi üzerinde yükselmesi olacaktır” dedi.

Kürşad Zorlu kimdir?

Kürşad Zorlu, 1977 yılında Yozgat’ta dünyaya geldi. 1998 yılında Selçuk Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptı. Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktora eğitimi aldı. 2010 yılında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Yrd. Doç. Dr. olarak görev aldı. 2019 yılında Profesör unvanı aldı. Kasım 2019’da Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı oldu.

Zorlu, Yeniçağ, Vatan, Habertürk gazetesinde köşe yazıları yazdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.