Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Türkiye siyasetinde bugün: Merkez Bankası faizi 150 baz puan indirdi, Fakıbaba AKP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılacağını açıkladı

  • Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında faiz kararını açıkladı. Politika faizi yüzde 12’den yüzde 10,5’e indirdi. Ağustos ayından bu yana üçüncü faiz indirimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yıl sonunda temennim tek haneli faiz” sözlerinin ardından geldi.
  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tokat’ta, iş insanları, kanaat önderleri, sivil toplum kuruşları ve odaların temsilcileriyle buluştu, Meydan Yeniyol’da esnafı ziyaret etti, “Gençlik Buluşması”na katıldı.
  • İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, koronavirüs salgını döneminde hayatını kaybeden İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İSTAÇ) Genel Müdürü Mustafa Canlı’nın adına İBB tarafından Gümüşhane’de yaptırılan okulun açılış törenine katıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.