Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ziraat Türkiye Kupası: Galatasaray, Kastamonuspor’a gol yağdırdı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında GMG Kastamonuspor’u 7-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi

Galatasaray’dan gövde gösterisi

18 şampiyonlukla Türkiye Kupası’nı en fazla kazanan takım unvanını taşıyan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında GMG Kastamonuspor ile karşılaştı. NEF Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı, Yiğit Arslan yönetti.

Maçın 27. dakikasında Milot Rashica’nın golüyle 1-0 öne geçen Galatasaray, Haris Seferovic’in 39. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 2-0’lık üstünlükle tamamladı. İkinci yarıda gollerine devam eden Galatasaray, 53’te Bafetimbi Gomis, 56’da Rashica, 65’te Mathias Ross, 74’te Kerem Aktürkoğlu ve 81’de Hamza Akman’ın golleriyle sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig’de 9 maçta sadece 10 gol atabilen Galatasaray, Kastamonuspor’a karşı 7 gol birden atmayı başardı. Sarı-kırmızılılar, rakibini eleyerek 4. Tura yükseldi. 

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.