Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (21 Ekim 2022): Fakıbaba AKP’den neden istifa etti? & Kılıçdaroğlu Sivas’ta

Medyascope Gündem, hafta içi her sabah 10.00’da Medyascope’ta. Türkiye ve dünyada siyasetin ve ekonominin gündemini, uzman yorumları ve sahadan bağlantılarla aktarıyoruz. Gelin her sabah YouTube kanalımızda buluşalım, Gündem’i hep birlikte konuşalım. Gündem’in bugünkü konukları Medyascope Diyarbakır muhabiri Ferit Aslan ve Ankara muhabiri Cansu Timur.

AKP’den ve milletvekilliğinden istifa eden eski bakanlardan Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti’ye geçiyor. Peki istifanın nedeni ne? Fakıbaba’nın istifasının yankılarını Ferit Aslan aktardı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Tokat ve Sivas’ta ziyaretlerde bulunacak. Ziyareti izleyecek Cansu Timur, Kılıçdaroğlu’nun programını anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.