Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (26 Ekim 2022): İYİ Parti 5 yılda nereye geldi? & İstanbul’da ulaşıma zam mı geliyor?

Editör: Ayşegül Karagöz

Medyascope Gündem, hafta içi her sabah 10.00’da Medyascope’ta. Türkiye ve dünyada siyasetin ve ekonominin gündemini, uzman yorumları ve sahadan bağlantılarla aktarıyoruz. Gelin her sabah YouTube kanalımızda buluşalım, Gündem’i hep birlikte konuşalım. Gündem’in bugünkü konuğu Av. Gürkan Çakıroğlu.

İYİ Parti bugün beş yaşını kutluyor. Beş yılda İYİ Parti nereye geldi, Türkiye siyasetinde nerede duruyor. Gürkan Çakıroğlu, partinin performansını ve geleceğini Gündem’de yorumladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı bugün düzenlenecek. Düzenlenecek toplantıda toplu ulaşıma zam gündeme alınması bekleniyor. Kulislerde, toplu taşımaya yüzde 25 oranında zam olacağı konuşuluyor.

Türkiye radyo ve televizyon yayıncılığının usta ismi spor spikeri, sunucu, gazeteci Halit Kıvanç, dün 97 yaşında vefat etti. Halit Kıvanç’ın cenazesi 27 Ekim’de Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.