Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde beşinci hafta heyecanı sona eriyor: Barcelona’nın konuğu Bayern Münih

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde beşinci hafta heyecanı, bugün (26 Ekim) oynanacak karşılaşmalar ile sona erecek. Günün öne çıkan maçında Barcelona, Bayern Münih’i sahasında konuk edecek. Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak karşılaşma, dijital yayın platformu EXXEN’den naklen yayınlanacak.

Barcelona’nın konuğu Bayern Münih

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda, beşinci hafta heyecanı bugün (26 Ekim) oynanacak karşılaşmalar ile sona erecek. Günün öne çıkan maçında Avrupa futbolunun iki devi Barcelona ile Bayern Münih kozlarını paylaşacak. Camp Nou Stadyumu’nda oynanacak ve Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak karşılaşmada, İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor düdük çalacak. Karşılaşma, dijital yayın platformu EXXEN’den naklen yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda yer alan Barcelona ve Inter, Camp Nou’da kozlarını paylaşacak. Grupta sadece 4 puan toplayarak hayal kırıklığı yaratan Barcelona, sahasında güçlü rakibini mağlup ederek umutlarını son haftaya taşımak amacında. 

Devler Ligi’nde Bayern Münih ile oynadığı 12 maçın dokuzunu kaybeden Barcelona, son beş randevudan mağlubiyet ile ayrıldı. İspanya temsilcisi, Alman takımlarını ağırladığı son iki Avrupa kupası maçını da kaybetmiş durumda. Öte yandan Barcelona, kulüp tarihinde sadece ikinci kez Şampiyonlar Ligi’ne üst üste iki sezon (1997-1998/1998-1999) grup aşamasında veda etme tehlikesiyle karşı karşıya. 

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı garantileyen Bayern Münih, Barcelona karşısına oldukça rahat çıkacak. 4 hafta sonunda 12 puan toplayan Almanya temsilcisi, rakip filelere 13 gol atarken, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. 

Devler Ligi’nde Barcelona’ya konuk olduğu beş maçın üçünü kazanan Bayern Münih, bu deplasmanda en fazla galibiyet alan takım konumunda. Almanya temsilcisi, İspanyol takımlarına konuk olduğu son beş Avrupa kupası maçının sadece birini kaybetti.

Bayern Münih ile Barcelona arasında oynanan ilk maçın özet görüntüleri:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gecenin programı:

Ajax-Liverpool (TSİ. 22:00)

Napoli-Rangers (TSİ. 22:00) 

Club Brugge-Porto (TSİ. 19:45)

Atletico Madrid-Bayer Leverkusen (TSİ. 22:00)

Inter-Viktoria Plzen (TSİ. 19:45)

Barcelona-Bayern Münih (TSİ. 22:00)

Frankfurt-Marsilya (TSİ. 22:00)

Tottenham-Sporting Lizbon (TSİ. 22:00)

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.