Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (28 Ekim 2022): Ruşen Çakır “Türkiye Yüzyılı” vizyon programını değerlendirdi | Fincancı’nın TTB başkanlığına son verilmesi için davaname

Editör: Sahra Atila

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda “Türkiye Yüzyılı Tanıtım Toplantısı”nda konuştu. Başörtüsü için anayasa değişikliği teklifine değinen Erdoğan, “Önümüzdeki hafta teklifimizi Meclisimize sunarak tabii bir hak olarak bu konunun ülkemizin gündeminden çıkmasını sağlayacağız” dedi.

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, dün “terör örgütü propagandası yaptığı” gerekçesiyle tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ile Merkez Konseyi üyelerinin görevlerine son verilmesi için davaname hazırladı. .

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu Güne Bakış’ta bu akşam Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır ve TTB avukatı Gulan Çağın Kaleli konuk oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.