Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig Panorama: Fenerbahçe’den tarihi geri dönüş – Beşiktaş’ta ikinci Şenol Güneş dönemi – Galatasaray’da Mertens ve Icardi’nin formu

Futbol yorumcuları Eyüp Yıldız, Metin Dirim ve Erdener Karataş, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Rennes karşısında 3-0’dan beraberliği yakalamasını, sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus’un 3’lüden 4’lü savunmaya geçişinin skora etkisini, Beşiktaş’ın Valerien Ismael ile yollarını ayırdıktan sonra Şenol Güneş ile anlaşmasını, siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü ile imza törenini yerinde takip eden Erdener Karataş’ın izlenimlerini ve Galatasaray’da Mertens ile Icardi ikilisinin son form durumlarını konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler