Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Futbolda Haftanın Olayı: Şenol Güneş’in Beşiktaş’ı – Fenerbahçe’den 5 gollük resital – Galatasaray’da galibiyeti getiren faktörler

Medyascope Spor Servisi editörü Doğa Üründül ile futbol yorumcuları Eyüp Yıldız ve Metin Dirim, Süper Lig’in 12. haftasının ev sahipliği yaptığı maçları, Beşiktaş’ta ikinci dönemine başlayan Şenol Güneş’in ilk sınavı olan HangiKredi Ümraniyespor karşısındaki taktiksel dokunuşlarını, siyah-beyazlılarda değişen sistemi, Fenerbahçe’nin 5-2’lik İstanbulspor galibiyetini, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus’un ofsayt taktiğini ve Galatasaray’ın VAVACARS Fatih Karagümrük karşısında elde ettiği 2-0’lık galibiyeti konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler