Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arjantin Güzeli Varela ile Porto Riko Güzeli Valentin evlendi

Arjantin Güzeli Mariana Varela ve Porto Riko Güzeli Riko Fabiola Valentin, evlendiklerini açıkladı. Çift, aynı yıl ülkelerinin en güzeli seçilmişti. Evlendiklerini Instagram hesaplarından paylaştıkları bir video ile duyuran ikili şu notu düştü: “İlişkimizi gizli tutmayı seçtikten sonra, kapılarımızı özel bir güne açıyoruz. 28/10/22.”

Arjantinli Mariana Varela ve Porto Riko’dan Fabiola Valentin, birlikte geçirdikleri iki yılın ardından aşklarını kutladıkları bir Instagram videosu yayınladı.

Videoda ikilinin birlikte gezileri, mutlu anları ve evlilik teklifinden fotoğraflar yer aldı. İkili bu videoyu kalp, yüzük ve ışıltı emojisinin yanında şu notla paylaştı: “İlişkimizi gizli tutmayı seçtikten sonra, kapılarımızı özel bir güne açıyoruz. 28/10/22.”

Fabiola Valentín ve Mariana Varela

Çift, 28 Ekim’de Porto Riko’daki evlilik bürosunda evlendi.

İkilinin bu paylaşımına 10 bine yakın yorum yapıldı. Miss Grand International 2020’yi kazanan Abena Akuaba, “Aman Tanrım! Tebrikler. Yarışma güzel bir birlikteliğe yol açtı” diye yazdı. NBC’nin haberine göre çift, Tayland’daki Miss Grand International sırasında tanıştı ve ikisi de ilk 10’a girdi.

Eşcinsel evlilik Arjantin’de yasal.

Kaynak: Guardian

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.