Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (4 Kasım 2022): Muhalefet adaylarının artıları ve eksileri | Kılıçdaroğlu Londra’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İngiltere temasları üçüncü gününde devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) iktidara gelişinin 20. yılı dolayısıyla 4-5 Kasım’da İstanbul’da “21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu” düzenleniyor. Forumun açılış konuşmasını, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yaptı.

Türkiye, İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğini sürüncemede bırakmaya devam ediyor. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in İstanbul’da temaslarına devam ettiği sırada Amerikan basınında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı: Ankara, Stokholm ve Helsinki’nin NATO’ya katılım protokollerini “TBMM’deki yoğun gündem” nedeniyle gelecek yıla bırakacak. 

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden siyasetbilimci ve Infakto Araştırma Şirketi kurucusu Prof. Dr. Emre Erdoğan ile muhalefette adaylık tartışmalarını, Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş ile Kılıçdaroğlu’nun İngiltere temaslarının üçüncü gününü konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.