Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmet Cengiz’in Londra’daki evinin önünden video yayınladı: “Ey çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden bir video yayınladı. “Beşli çete” olarak nitelendirdiği şirketlerden Cengiz Holding’in patronu Mehmet Cengiz’in Londra’daki evinin önünden çektiği videoyu paylaşan Kılıçdaroğlu, “Ey çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım şu an” derken yine gençlere seslendi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Londra’daki temaslarının son gününde yeni bir video daha yayınladı. Mehmet Cengiz’in evinin önünden çektiği videoyu Twitter hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Ortamı bulandırmak için aile, anayasa konuşanlar var. Ne tesadüf ki dünyanın neresine gitsem birilerinin ailesiyle karşılaşıyorum. Bugün Londra’da size Chelsea’yi tanıtmaya geldim. Türkiye’den kara parasını kaçıran bazı sözüm ona aileler ama gerçekte çeteler, gayrimenkullerini tek tek bu semte diktiler.”

Ey çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım”

“Ey çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım şu an. Ne yaptığınızı gayet iyi biliyorum. Önce kara parayı ülkeye sokup, aklayıp, dışarı geri çıkarıp aileleriniz için yatırıma çeviriyorsunuz. Hazinemizin bir kuruşunu yanınıza bırakırsan namerdim. Göreceksiniz siz aileyi.”

“İki Türkiye’den birini seçeceksiniz”

“Bu seçimde iki Türkiye var önümüzde, birini seçeceksiniz. İlki kara para ile beşli çetelerin daha da zengin edildiği, bizim çocuklarımıza uyuşturucunun kaldığı bir Türkiye. Diğer Türkiye ise temiz, teknolojik, gençlerimizi sokaktan kurtaran çok güzel bir Türkiye. O Türkiye’de baronlara, mafyaya, çetelere, fotoromanlara yer yok.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.