Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Demirtaş’tan dört soruluk anket

Eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden dört soruluk bir anket yaptı. Demirtaş, anketinde AKP’ye gönderme yaptı ve kullanıcılara dört soru yöneltti.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, gün içinde sosyal medya hesabı üzerinden anket yapacağını söyledi. Saat 18.00’de Demirtaş, site kullanıcılarına karikatürlerle birlikte dört soru yöneltti. Demirtaş’ın yaptığı anketlerdeki dört soruda da “hırsız” göndermesi yer aldı.

Demirtaş ilk olarak “Gece salondan tıkırtılar duydunuz. Kalkıp baktınız ki hırsızın biri eşyalarınızı çuvala doldurup sırtlamış. Bir yandan da salonun tozunu alıyor. Siz olsanız ne dersiniz?” diye sordu.

Kullanıcılara ise seçenek olarak “Çalıyor ama çalışıyor” ve “Polisi arayayım hemen” şıklarını sundu.

Demirtaş ikinci soruda ise “Gece salondan tıkırtılar duydunuz. Kalkıp baktınız ki aynı hırsız. Siz olsanız ne dersiniz?” dedi.

Demirtaş bu soruda ise seçenek olarak “Yerli millidir, çalsın” ve “Polisi arayayım hemen” şıklarını verdi.

Demirtaş, üçüncü soruda da “Gece salondan… Aynı hırsız işte. Siz olsanız ne dersiniz?” diye sordu.

Kullanıcılardan ise “Abdestin var mı?” ve “Polisi arayayım hemen” şıklarından birini seçmelerini istedi.

Demirtaş son soruda ise “Yine gecedir, hırsız halen aynıdır. Polis de savcı da ona bağlıdır. Siz olsanız ne dersiniz?” dedi.

Demirtaş son soruda ise seçenek olarak “Böyle gelmiiiiiiiiş” ve “Sandığa gömelim şunu” şıklarını verdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.