Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (5 Kasım 2022): Metamfetamin ticaretinde Türkiye’nin konumu

Editör: Gamze Elvan

Prodüksiyon: Özgün Özgül

Reji: Meryem Melek Köse & Can Albayrak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hafta içinde sosyal medya hesabından yayımladığı videoda uyuşturucu ve yoksul çocuklara etkisine ilişkin konuştu. İktidarın, Türkiye’ye giren kara paraya göz yumduğunu söyleyerek “Türkiye’de bir metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni bu salgını besliyor” dedi.

Emniyet ve jandarma, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunurken; son olarak İstanbul Valiliği “uyuşturucu” verilerini açıkladı. Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Doç. Dr. Evren Çelik Wiltse, uyuşturucu ticaretinde Türkiye’nin konumunu anlattı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınladı. “Beşli çete” olarak nitelendirdiği şirketlerden Cengiz Holding’in patronu Mehmet Cengiz’in Londra’daki evinin önünden çektiği videoyu paylaşan Kılıçdaroğlu, “Ey çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım şu an” derken yine gençlere seslendi.

Haber Hafta Sonu’nun bir diğer konuğu Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş‘tı. Kılıçdaroğlu’nun Londra’daki ziyaretlerini takip eden Göktaş, izlenimlerini aktardı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.