Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Avrupa kupalarında kura heyecanı: Erken finalde Paris Saint Germain-Bayern Münih eşleşti | Konferans Ligi’nde Trabzonspor’un rakibi Basel

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’ndeki eşleşmeler İsviçre’nin Nyon kentindeki kura çekimiyle belli oldu.  

Trabzonspor’un Konferans Ligi’ndeki rakibi Basel

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde son 16 play-off turunda İsviçre temsilcisi Basel ile eşleşti. Temsilcimiz, ilk maçını 16 Şubat 2023’te Trabzon’da, rövanşı ise 23 Şubat 2023’te deplasmanda oynayacak.

Bordo-mavililer, Basel’i geçmesi halinde son 16 turuna yükselecek. Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor’un da yer alacağı son 16 turu kura çekimi, 24 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. 

UEFA Konferans Ligi play-off turu eşleşmeleri:

Devler Ligi’nde son 16 turu heyecanı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2022-2023 sezonu son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. İsviçre’nin Nyon kentindeki kura çekiminde, gruplarını birinci sırada tamamlayan seri başı takımlarla grup ikincileri eşleşti. Avrupa’nın iki devi Paris Saint Germain ve Bayern Münih, turnuvanın erken finalinde çeyrek finalist olabilmek için mücadele edecek.

Son 16 turunda ilk maçlar 14-15/21-22 Şubat 2023’te, rövanşlar ise 7-8/14-15 Mart 2023’te oynanacak. Devler Ligi’nde final karşılaşması, 10 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. 

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu eşleşmeleri:

Avrupa Ligi’nde play-off heyecanı

UEFA Avrupa Ligi’nde 2022-2023 sezonu play-off  turu eşleşmeleri belli oldu. İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kurada gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlarla Devler Ligi gruplarını üçüncü sırada tamamlayan takımlar eşleşti.

Avrupa Ligi’nde play-off turundaki ilk maçlar 16 Şubat’ta, rövanşlar ise 23 Şubat’ta oynanacak. Fenerbahçe’nin de yer alacağı son 16 turu kurası ise 24 Şubat’ta çekilecek.

Turnuvada final karşılaşması 31 Mayıs’ta Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Puskas Stadyumu’nda oynanacak.

UEFA Avupa Ligi play-off turu eşleşmeleri:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.