Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (7 Kasım 2022): Baronlar, karteller, uyuşturucu çeteleri ve Kılıçdaroğlu

Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı Sırp çete lideri Zeljko Bojanic, İstanbul-Sarıyer’deki bir villada yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri villa bahçesinde kazı yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kazı çalışmasında herhangi bir bulguya rastlanılmadığını aktardı ve kamuoyunu yanlış yönlendirenler hakkında yasal işlem başlatılacağını açıkladı.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, 14 Kasım’da ev sahipliğini yapacağı altılı zirve öncesi liderler turuna başladı. Babacan bugün Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı yapıldı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, gazeteci-yazar Cengiz Erdinç ile Sarıyer’de yakalanan Sırp çete liderine dair detayları konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.