Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Yetkin yazdı: “Kılıçdaroğlu’nun Sırpça mesajı, buzdağının görünen ucu”

Gazeteci Murat Yetkin, YetkinReport’ta yayımlanan yazısında Sırp suç örgütü lideri Zeljko Bojanic‘in İstanbul’da polis tarafından gözaltına alınması üzerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter üzerinden paylaştığı Sırpça mesajı değerlendirdi.

“Mafya hesaplaşmalarının” uzun zamandır Türkiye’de yaşandığının altını çizen Murat Yetkin, İran ve Rus rejim muhaliflerine yönelik suikastların yanı sıra, son dönemde İsrail ve İran gizli servislerinin de Türkiye’de hesaplaştıklarını yazdı. Yetkin yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Neticede Sırp mafya şefi 2014’ten bu yana, İstanbul’da, Sarıyer’de devletin burnunun dibinde yaşıyor, hasımlarıyla kanlı hesaplaşmasını da burada sürdürüyormuş. Ayrıca, Soylu’nun verdiği rakamlar aynı zamanda sorunun son yıllarda ne kadar yaygınlaştığını gösteriyor. Kılıçdaroğlu’nun son dönemde giderek artan ve ucuzluğu nedeniyle büyük şehirlerin yoksul mahallelerini saran sentetik uyuşturuculara dikkat çekmesi arı kovanına çomak sokmuşa benziyor.”

Murat Yetkin’in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.