Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ziraat Türkiye Kupası: Galatasaray, Ofspor’u son dakikalarda bulduğu golle geçti

Galatasaray, 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Yeşilyurt D.Ç Ofspor’u 2-1 mağlup etti ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tura yükseldi. 

Galatasaray, Türkiye Kupası’nda 5. turda

18 şampiyonlukla Türkiye Kupası’nı en çok kazanan takım olma unvanını taşıyan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında sahasında TFF 3. Lig ekiplerinden Yeşilyurt D.Ç Ofspor ile karşı karşıya geldi. 

Nef Stadyumu’nun ev sahipliğinde oynanan müsabakada Ofspor, 18. dakikada Miraç Türkyılmaz’ın golüyle öne geçti. Kalesinde gördüğü golün ardından baskısını artıran Galatasaray, 37’de Haris Seferovic ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 eşitlik ile sona erdi.

Sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda oyunu tamamen Ofspor yarı sahasına yıktı fakat aradığı golü bir türlü bulamadı. Ev sahibi ekibin imdadına ise Berkan Kutlu yetişti. Galatasaray formasıyla ilk golünü 79. dakikada Ofspor filelerine yollayan Berkan, takımını üst tura taşıyan isim oldu. 

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. eleme turu kura çekimi, 11 Kasım Cuma günü yapılacak. 

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.