Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bundesliga 101: 14. haftanın ardından | Dağılan Borussia Dortmund – Bayern Münih gol olup yağdı – Almanya Milli Takımı’nın 2022 Dünya Kupası kadrosu

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga’da 2022/2023 sezonunun 14. haftası geride kaldı. Medyascope Spor Servisi’nin yeni podcasti “Bundesliga 101″de Öner Tavtay ve Gencer Konur, haftanın maçlarını, Wolfsburg karşısında erken yediği golün stresiyle dağılan Dortmund’u, Werder Bremen’e gol yağdıran Bayern Münih’i, Köln’ün hatalarını iyi değerlendirerek maçı çeviren Bayer Leverkusen’i, Kolo Muani’nin harika oyunuyla Hoffenheim’ı dört golle geçen Frankfurt’u ve uzun bir aradan sonra üç puana kavuşan Schalke’yi konuştu.

Program Detayı:

– Haftanın önemli maçlarının değerlendirilmesi

– Werder Bremen’in berbat savunması

– Dortmund’un stresli oyunu

– Almanya’nın Dünya Kupası kadrosu

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.