Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Paris’teki ATP Masters tribünlerinde, Novak Djokovic için gizlice hazırlanan içeceğin sırrı ne?

Tenis dünyası, Novak Djokovic için, Paris ATP Masters Tenis Turnuvası’nda ekibi tarafından gizli şekilde hazırlanan gizemli içeceği tartışıyor. Djokovic konuyla ilgili yakında açıklama yapacağını söylerken, eşi Jelena “Gördüğünüz her şey şaibeli değildir. Özel olabilir” dedi.

Novak Djokovic’in ekibinin Paris’teki ATP Masters Turnuvası’nda tribünde “gizlice” hazırlayıp, mola sırasında efsanevi tenisçiye gönderdiği içecek tenis dünyasında büyük tartışma yarattı. Sırp raketin sorulara verdiği “Sihirli iksir. Söyleyebileceğim tek şey bu. Yakında her şeyi öğreneceksiniz ancak şu anda bununla ilgili daha fazla konuşamam” yanıtı ise sır perdesini daha da koyulaştırdı.  

Djokovic’in ekibi tarafından hazırlanan “gizemli” içecek:

Damian Reilly tarafında paylaşılan videoda Djokovic’in sıvıyı içmediği yalnızca içine hava çektiği görüldü:

Takım üyelerinin sahadaki sporcuya takviye içecek göndermeleri teniste garipsenecek bir durum değil. Ancak bu son olayda Djokovic’in ekibinin garip davranışları dikkat çekti. Bir seyircinin kendilerini kayda aldığını gören ekip üyeleri, Djokovic’in fizyoterapisti Ulises Badio’yu perdelemeye çalıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Djokovic’in eşi Jelena ise “Novak zamanı geldiğinde konuşacaktır. Paris’teki içecek tehlikeli bir şey değildi. Gördüğünüz her şey şaibeli değildir. Özel olabilir” diye konuştu.

Kaynak: The Guardian

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.