Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sakatlığı bulunan Sadio Mane’nin Dünya Kupası’na yetişebilmesi için büyücüler devreye girdi

Bayern Münih’in Senegalli yıldızı Sadio Mane’nin sakatlığını atlatıp Dünya Kupası’nda forma giyebilmesi için ülkesindeki büyücülerin devreye gireceği açıklandı. 

Sadio Mane için büyücüler devrede

20 Kasım-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası’na sayılı günler kaldı. Futbolseverlerin merakla beklediği turnuva öncesi, Senegalli futbolcu Sadio Mane’den kötü bir haber geldi. 30 yaşındaki oyuncu, Bayern Münih formasıyla çıktığı Werder Bremen mücadelesinde maçın bitimine 20 dakika kala sakatlandı.

Sadio Mane’nin yaşadığı sakatlığın ardından Europe 1’e konuşan Senegalli FIFA Genel Sekreteri Fatma Samoura, oldukça ilginç açıklamalara imza attı. Mane’nin Katar’a gitmesi için her şeyi yapacaklarını söyleyen Samoura, “Büyücüleri devreye sokacağız. İşe yarar mı bilmiyorum ama onları yine de kullanacağız. Mucizelere ihtiyacımız var. Sadio Mane orada olmalı!” dedi.

Sadio Mane’nin kaval kemiğinde yaşadığı sorun nedeniyle Dünya Kupası’nı kaçırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler