Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İmamoğlu: “TOGG’dan sadece Sayın Cumhurbaşkanı’nın sipariş yetkisi olduğunu öğrendik”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. İmamoğlu, Tarihi Yarımada’da kullanmak için TOGG’dan 100 adet elektrikli araç talebinde bulunduklarını belirterek “TOGG’dan sadece Sayın Cumhurbaşkanı’nın sipariş yetkisi olduğunu yani talebimizin karşılanmayacağını öğrendik. Israrla sıramızı bekleyeceğimizi duyururuz” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, TOGG’dan 100 adet araç talebinde bulunduklarını ancak TOGG’dan sipariş yetkisinin sadece AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait olduğunu öğrendiklerini yazdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.