Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstiklal Caddesi’nde patlama | Spor camiasından geçmiş olsun mesajları

İstanbul Beyoğlu’ndaki İstiklal Caddesi’nde meydana gelen ve can kaybına neden olan patlama tüm Türkiye’de büyük bir üzüntü ve infial yarattı. Yaşanan trajedinin ardından spor camiasında, kınama ve başsağlığı mesajları paylaşıldı. Spor dünyasında saldırıya ilişkin yapılan o paylaşımlar:

Türkiye Futbol Federasyonu: 

“İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamayı derin bir üzüntüyle takip ediyoruz.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Olay yerinde bulunan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Türkiye Basketbol Federasyonu:

“Türkiye Basketbol Federasyonu olarak İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.”

Beşiktaş Jimnastik Kulübü:

“İstanbul Beyoğlu’nda meydana gelen patlamanın ardından İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamayla ilk belirlemelere göre 6 kişinin yaşamını yitirdiğini, 53 kişinin de yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Elim olay neticesinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, aziz milletimize başsağlığı dileriz.”

Fenerbahçe Spor Kulübü:  

“İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.”

Galatasaray Spor Kulübü:

“İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada can kaybı olmamasını diliyor, olay yerinde bulunan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Trabzonspor:

“İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.”

Anadolu Efes Spor Kulübü:

“Taksim’de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyor; daha fazla can kaybı olmamasını temenni ediyoruz.”

Cengiz Ünder:

“İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki patlama sonucunda yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralananlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Çağlar Söyüncü:

“İstanbul’daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa diliyorum. Masum insanlar ölmesin.”

Uğurcan Çakır:

“İstanbul Beyoğlu’nda meydana gelen patlamada yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyor, yaralıların en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Çok üzgünüm, çok geçmiş olsun…”

Cedi Osman:

“Çok üzgünüm. Ülkemizin başı sağolsun. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyorum. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.