Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Manchester United ve Cristiano Ronaldo arasında gerilim artıyor: “Erik ten Hag’a saygı duymuyorum!”

Manchester United’ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, uzun yıllar konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ronaldo, Erik Ten Hag ve Wayne Rooney başta olmak üzere pek çok isme ateş püskürdü.

Cristiano Ronaldo, Manchester United ile bağlarını kopardı

2022-2023 sezonuna kötü bir giriş yapan Cristiano Ronaldo, sezon başından beri İngiliz ekibinde yaşadıklarını anlattı. Erik Ten Hag’ın teknik direktörlük görevine gelmesiyle birlikte yedek kulübesinin yolunu tutan Portekizli yıldız futbolcu, yayıncı Piers Morgan’a uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir röportaj verdi. 

Cristiano Ronaldo, henüz tamamı yayınlanmayan röportajda Erik Ten Hag, eski teknik direktör Ralf Rangnick ve bir zamanlar birlikte top koşturdğu Wayne Rooney başta olmak üzere pek çok ismi topa tuttu. 

Erik ten Hag’a saygı duymadığını belirten Ronaldo, Hollandalı teknik adamın sezon başında kendisini takımdan ayrılmaya zorladığını söyledi. Portekizli yıldız, konu ile ilgili “Erik ten Hag’a saygı duymuyorum çünkü bana saygı göstermiyor. Bana saygın yoksa, ben de sana asla saygı göstermem” dedi. Ronaldo, kulübü hakkında ise “Manchester United beni ayrılmaya zorladı. Sadece menajer değil, kulübün içindeki üst düzey yönetici seviyesindeki iki-üç kişi daha. Dürüst olmak gerekirse, bunu söylememeliyim. Ama umurumda değil, insanlar gerçeği dinlemeli. Evet, ihanete uğramış hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen sezon da bazı insanların beni burada istemediğini biliyorum” diye konuştu.

“Teknik direktör değilsen Manchester United’da işin ne?”

Cristiano Ronaldo, geçen sezon teknik direktörü olan Ralf Ragnick hakkında şaşırtıcı ifadeler kullandı. Yıldız futbolcu, Alman çalıştırıcıya, “Teknik direktör değilsen neden Manchester United’ın başına geçiyorsun? Daha önce adını bile duymamıştım” diyerek sitemde bulundu. 

Ronaldo, Manchester United’a dönüş sürecinin detaylarını da kamuoyuyla paylaştı. Sir Alex Ferguson’ın ayrılmasından beri kulüpte hiçbir ilerleme kaydedilmediğini söyleyen Ronaldo, “Kalbimi takip ettim. Ferguson bana ‘Manchester City’ye gitme’ dedi. ‘Tamam patron’ dedim. Sir Alex ayrıldığından beri kulüpte hiçbir gelişme görmedim. Hiçbir şey değişmemiş. Havuz, jakuzi, spor salonu… İlerleme sıfır, her şey olduğu gibi duruyor. Ferguson kulübün hak ettiği yolda olmadığını herkesten iyi biliyor. Bunu görmeyen insanlar, görmek istemedikleri için körler” diyerek efsanevi menajere olan saygısını da dile getirdi.  

Wayne Rooney’e: “Beni kıskanıyor”

Cristiano Ronaldo, Manchester United’dan eski takım arkadaşı Wayne Rooney’nin kendisini kıskandığını ima etti. Ronaldo, Piers Morgan ile röportajında Rooney hakkında şunları söyledi: “Beni neden bu kadar kötü eleştirdiğini bilmiyorum. O emekli oldu, ben ise hâlâ en üst seviyede oynuyorum. Muhtemelen bu yüzdendir. Bir de ondan daha iyi görünüyorum. Bu bir gerçek.”

Piers Morgan’ın talkSPORT için Cristiano Ronaldo ile ilgili yaptığı röportajın tamamı perşembe (17 Kasım) günü yayınlanacak.

Kaynak: talkSport

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.