Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İkili Oyun: 12 Dev Adam’ın 2023 FIBA Dünya Kupası’na katılamaması – Anadolu Efes’te paylaşılamayan top – Fenerbahçe Beko’nun savunması

Medyascope Spor Servisi’nden Doğa Üründül ve Yahya Kemal Doğan, FIBA Dünya Kupası elemelerinde Sırbistan’a 77-76 kaybeden Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nın Dünya Kupası’na katılamamasını, koç Ergin Ataman’ın oyuncu tercihlerini, Kenan Sipahi-Onuralp Bitim-Scottie Wilbekin’in elit performanslarını, EuroLeague’in yedinci haftasında oynanan Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız karşılaşmasında sarı-lacivertlilerin galibiyeti getiren savunmasını, Anadolu Efes’in Real Madrid karşısında oyunu koparamamasını, lacivert-beyazlıların hücumda döndüremediği topu ve temsilcilerimizin sekizinci haftadaki Panathinaikos ile Barcelona maçlarını konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.