Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (18 Kasım 2022): İstiklal Caddesi’nde bombalı saldırı – 17 kişi tutuklandı | Erdoğan’ın seçim stratejisi

İstiklal Caddesi’nde yaşanan bombalı saldırının ardından gözaltına alınan 51 kişiden 49’u Emniyet’teki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. İki kişi ise serbest bırakıldı. Saldırıya ilişkin Ahlam Albashir’in de aralarında bulunduğu 17 şüpheli, sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün (17 Kasım) Kilis’teydi. Kentin paydaşlarıyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, 50’ye yakın Suriyeli’nin katılımıyla kapalı bir toplantı düzenledi.

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, geçen hafta kalp krizi geçiren babasını ziyaret için Diyarbakır’a götürülmesiyle ilgili Halk TV’den gazeteci İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtladı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope muhabirleri İbrahim Yayan ve Doğu Eroğlu ile İstiklal Caddesi’ndeki patlamanın ardından yaşanan son gelişmeleri, Medyascope Ankara muhabiri Cansu Timur ile Kılıçdaroğlu’nun Kilis temaslarını, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Dağı ile Erdoğan-Akşener polemiğini ve Erdoğan’ın seçim stratejisini konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.