Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın torunu yaşamını yitirdi

Altur Turizm’in sahibi ve Galatasaray Spor Kulübü’nün eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın torunu, İstanbul-Şişli’deki bir alışveriş merkezinin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetti.

Galatasaray’ın eski yöneticisi ve iş insanı Abdurrahim Albayrak’ın torunu B.B. (15), bugün (20 Kasım) Nişantaşı’ndaki bir alışveriş merkezinin dördüncü katından düşerek yaşamını yitirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde düşen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze Nişantaşı’nda bulunan özel bir hastaneye götürüldü.

Twitter hesabında konuya ilişkin açıklama yapan Albayrak, “Torunum, gözbebeğim, Batuhan’ım, bugün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Üzüntümü tarif etmem imkansız. Allah masumlar masumu yavrumu cennet mekanına kabul eylesin. Bizlere de sabırlar versin. Ne söyleyeceğimi, nasıl dayanacağımı inanın bilmiyorum. Cenaze namazımız 21.11.2022 tarihinde ikindi namazına müteakip Eyüp Sultan Camii’nde kılınacaktır” dedi.

Galatasaray Spor Kulübü, Twitter hesabında “Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” mesajını paylaştı.

Fenerbahçe Spor Kulübü de taziye mesajı yayımladı. Açıklamada “Uzun yıllar Galatasaray Kulübü’nde yöneticilik yapmış iş insanı Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Batuhan Bostancı’ya Allah’tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve Ailesi’ne başsağlığı dileriz” denildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.