Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bundesliga 101: Dünya Kupası özel #1 | Bundesliga yıldızlarının performansı – Turnuvadaki sürpriz adayları ve Fransa’nın dağılan kadrosu

Almanya futbolunun en üst düzey ligi Bundesliga’da 2022/2023 sezonu araya girdi ve Dünya Kupası heyecanı başlıyor.  Medyascope Spor Servisi’nin yeni podcasti “Bundesliga 101″de Öner Tavtay ve Gencer Konur, Dünya Kupası için başladıkları özel serinin ilk bölümünde turnuvadaki favorilerini, sürpriz takımlarını ve tahminlerini, patlama yapması beklenen Bellingham, Musiala gibi genç yıldızları, Almanya’nın artılarını ve eksileri ile birlikte Fransa’daki sakatlıklar sonucu ortaya çıkan güç kaybını konuştu.

Program Detayı:

– Dünya Kupası grupları için tahminler

– Arjantin ve Brezilya’nın şampiyonluk ihtimali

– Almanya’nın Dünya Kupası’ndaki rolü ve şansı

– Turnuvanın muhtemel genç yıldızları

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.