Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (23 Kasım 2022): Erdoğan Esad ile görüşme sinyali verdi | Düzce’de deprem

Düzce’de saat 04:08’de bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 6,0 olarak duyurdu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) paylaştığı bilgilere göre ise 5,9 büyüklüğündeki depremin merkezi Düzce Sarıdere – Gölyaka. Deprem İstanbul ve Ankara dahil İç Anadolu ve Marmara bölgelerinde de hissedildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, biri ağır 68 kişinin yaralandığını söyledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Pençe-Kılıç Harekâtı”na yönelik açıklamalarda bulundu. Reuters’a konuşan kaynaklar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin kuzeyine düzenlediği Pençe-Kılıç Hava Harekâtı kapsamında Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Rusya’nın kontrolündeki hava sahalarını kullandığını söyledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşmeye yeşil ışık yaktı.

Akademisyen ve yazar Necip Hablemitoğlu’nun 18 Aralık 2002’de öldürüldüğü suikast için hazırlanan iddianame kabul edildi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope muhabiri Ufuk Çeri ile Düzce’deki depremde son durumu, Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Güvenç ile “Pençe-Kılıç Hava Harekâtı”nı ve olası kara harekâtını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.