Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope canlı yayın maratonu: Altılı Masa Anayasal ve Yasal Reform Paketi’ni açıkladı

Moderatörler: Şükran Şençekiçer & Gökçe Çiçek Kösedağı

Altılı Masa dokuzuncu kez toplandı. Toplantı öncesi Ankara-Bilkent Otel’de genel başkanlarının katılımıyla “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Anayasa Değişikliği Önerisi” açıklandı.

Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır, Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş, Medyascope Ankara muhabirleri Cansu Timur ve Özgecan Özgenç, Bilkent Otel’den izlenimlerini aktardı.

Anayasa Komisyonu’nda yer alan Gelecek Partisi İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Serap Yazıcı, reform paketini anlattı.

Siyasetbilimciler Ülkü Doğanay, Edgar Şar, Gülçin Karabağ, Burak Bilgehan Özpek, Alphan Telek ve Berk Esen, Altılı Masa’nın toplantısını, açıklanan anayasa değişikliği önerisini yorumladı.

Prof. Dr. Levent Köker açıklanan anayasa önerisini analiz etti.

Prof. Dr. Kamil Yılmaz ise Altılı Masa’nın ekonomi vaatlerine ilişkin performanslarını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.