Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Koca’dan randevu çağrısı: “Gitmeyeceğiniz randevuyu iptal edin”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2022 yılının ilk 10 ayında Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden 200 milyon randevu alındığını, koronavirüs salgınından öncesine kıyasla günlük randevu sayısında yüzde 40 artış yaşandığını bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Hastanelerden randevu alamamak vatandaşın gündeminde.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu yılın ilk 10 ayında MHRS üzerinden 200 milyon randevu alındığını açıkladı. Bakan Koca, koronavirüs salgınından öncesine kıyasla günlük randevu sayısının yüzde 40 artışla 945 bine ulaştığını bildirdi.

Ancak buna rağmen hastaneye gitmek için MHRS’den randevu almak isteyenler zorluk yaşıyor. İhtiyacı öncelikli çok sayıda kişinin randevu almakta zorlandığını söyleyen Bakan Koca, “Gitmeyeceğiniz randevuyu MHRS üzerinden iptal edin” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.